За контакти: +359 886 455 768

Бродираните шапки тип ведро

Публикувана на 10.04.2021

Бродираните шапки тип ведро са страхотна алтернатива на рибарските шапки. Те се носят предимно през летния сезон, за да внесат още повече настроение през топлите летни дни. Освен това от гледна точка на практичността, тези шапки защитават кожата на врата от вредните ултравиолетови лъчи, за разлика от останалите видове шапки, които са с открит врат. А пък от гледна точка на комерсиалността, това са си един вид ходещи билборди. Ами не заради друго, а защото освен цветенца и разни финтифлюшки на тези шапки може да се бродира лого или име на различни компании. Шапката може да рекламира продукти, услуги, компании или срещи. И всичко това съвсем естествено, без да се налага нечие мнение, например “Купете си еди кой си продукт, защото е по-добър от други” и т.н. фрази, които ежечасно ни заливат от малкия екран и от печатните медии, та чак и от различни интернет страници.
Материалите, които често се ползват за бродираните шапки тип ведро са най-вече памук, деним, лен или найлон. Дори да е памучна шапката пак има толкова много варианти, че човек може и да се обърка при избора на идеалната шапка. Вариациите са например 100% памук, който се пере в пералня или такъв за ръчно пране, памук с диагонална сплитка на нишките и много други. Има и такива шапки, които са цветни и не пускат при пране, такива които са тип шапка за сафари и т.н.
Разбира се и размерите варират според това колко е голяма главата на човека, който иска да сложи такава шапка. Ето защо не бива да си вземате шапка без да сте я премерили предварително. Най-малкото ще трябва да видите дали цвета, на който сте се спрели подхожда на тена на лицето ви, на косата, на прическата и на самата форма на лицето, а също и на тялото дори. Избора на шапка не е толкова лесна задача, колкото може да си мислите, защото има множество фактори, които влияят на доброто представяне. Една шапка ще стои по съвсем различен начин на двама души.
Тези шапки се носят само и единствено с ежедневно облекло – дънки, къси панталонки или евентуално с някой спортен панталон или пола, но пак много зависи от цвета и материята на самата шапка. Така че не забравяйте да отделите повечко време, когато искате да си купите шапка.
Разбира се това какъв вид шапка бродирана шапка ще си изберете зависи от пола ви. За момичетата шапките са предимно в светли цветове с апликации на цветя, слънца, денимени и различни други момичешки неща по тях, като мъниста и камъчета. Което е малко недопустимо да се види по главата на един мъж например. Мъжки стил бродирани шапки са тези от рипсен материял като джинси, в тъмни цветове и в камуфлажни цветови тонове.
Имате възможност да избирате и различна позиция на самата бродерия на шапката, там където би ви харесало да е - отляво, отдясно, отпред, отзад, на върха на шапката или пък цялата да е бродирана.
Тези шапки са невероятни, заради това, че със сигурност ще ви направят най-забележителния член на приятелското парти на плажа, което сте си организирали.
В крайна сметка можем да кажем, че благодарение на правилния избор на материя, стил цвят и разбира се бродерия, правят тези шапки толкова уникални и качествени. Нещо, за което няма да съжалявате, че притежавате или сте купили на детето, приятелката или приятеля си.