КОЛИЧКА

Избрали сте 0 продукти на стойност 0 лв.

Контакти
  • Телефон: 0886 455 768
  • Скайп:      shapki.bg
  • Имейл:     sales@shapki.bg

Три начина, по които да носите памучна шапка, разкриващи истинското ви “Аз”

Шапките са един аксесоар, който много малко хора се осмеляват да носят по смел и непредвидим начин, за разлика от обувките или дрехите например. А истината е, че всеки може да носи шапка и да изглежда добре, защото шапките са от малкото придатъци към облеклото, за които не може да се чуе израза “Това не е за мен”. Само че повечето хора повече се радват на другите, които носят шапки, отколкото те да сложат. А всъщност не е чак толкова нито трудно, нито финансово непосилно да се снабди човек с хубава шапка. Памучните шапки например са много по-евтини от другите материи, а в същото време предлагат стил, модерно излъчване и изобщо нова визия. Всичко, което трябва да направите е да знаете с какво да я сложите. Ето три начина, по които може да носите своята шапка и да изглеждате зашеметяващо.
Знойна плажна красавица. Този стил е много подходящ, ако искате да си починете малко от прекаленото контене и внимаване какво обличате, за да изглеждате добре. Стилът на знойната плажна красавица, предполага малко по-неглежирано облекло, а в същото време, си оставате все така женствена и желана. Изберете лека рокля, която пада свободно по тялото ви, до колената ви, посетете фризьорката си, която да ви подстриже по начин, който най-добре би подхождал на формата на лицето ви и тялото, а в същото време да оставя впечатление в околните за свобода, небрежност и нежност. Може да изберете леко филираната, на стъпала коса например. Прибавете и чифт обувки, сандали или чехли, които да си подхождат с роклята, в различни орнаменти, без значение дали ще са на висок ток или равни. И като завършек на тоалета и внасяне на онзи секси елемент, слагате една памучна, широкопола плажна шапка. Перфектният завършек.
Богатото момиче. Повечето от четящите тази статия едва ли някога се принадлежали към истинската заможна и аристократична класа, но това в никакъв случай не означава, че не може да изглеждате както си пожелаете. Има много тънка линия между това да изглеждате като задръстена стара мома, член на някое богато общество и богатата млада наследница, която се наслаждава на живота и изглежда наистина сладко и секси. Затова внимавайте да не изпаднете в първата крайност, едва ли това е целта ви. Облечете поло с къс ръкав, което е по тялото, съчетайте го с къси, памучни панталонки, в шотландско каре или в краен случай пастелен цвят. Може и да се спрете на някой от любимите ви цветове като червен, бял и син. За обувки ще ви трябват само чифт платнени гуменки или пък велурени спортни обувки. Бижутата, които носите трябва да са абсолютно изчистени и опростени. Завършете тоалета си с шикозна памучна шапка. И крайният резултат ще е на някоя снобарска мацка, току що завърнала се от голф игрището на богатото татенце.
Мистериозната лейди и сериозното момиче. Този стил се постига с чифт прави, полуофициални панталони, риза на райе или пък на каре и чифт обувки с високи токчета. А като завършек шапка с малка периферия, в стил мъжкарана, за тази цел една шапка федора, но за дамите ще е идеална да остави впечатлението у околните, че вие сте сериозна мацка, с която не би им се искало да се замесят или напротив да си повишат адреналина с живият еквивалент ала Ангелите на Чарли.

 

Най-продавани

         Кърпа за глава
         Шапка военна
         Шапка с мрежа
         Кърпа - TOPCOOL
         Спортна шапка
         Шапка зимна


Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:
Сайт:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.