За контакти: +359 886 455 768

Три начина, по които да носите памучна шапка, разкриващи истинското ви “Аз”

Публикувана на 04.01.2021

Шапките са един аксесоар, който много малко хора се осмеляват да носят по смел и непредвидим начин, за разлика от обувките или дрехите например. А истината е, че всеки може да носи шапка и да изглежда добре, защото шапките са от малкото придатъци към облеклото, за които не може да се чуе израза “Това не е за мен”. Само че повечето хора повече се радват на другите, които носят шапки, отколкото те да сложат. А всъщност не е чак толкова нито трудно, нито финансово непосилно да се снабди човек с хубава шапка. Памучните шапки например са много по-евтини от другите материи, а в същото време предлагат стил, модерно излъчване и изобщо нова визия. Всичко, което трябва да направите е да знаете с какво да я сложите. Ето три начина, по които може да носите своята шапка и да изглеждате зашеметяващо.
Знойна плажна красавица. Този стил е много подходящ, ако искате да си починете малко от прекаленото контене и внимаване какво обличате, за да изглеждате добре. Стилът на знойната плажна красавица, предполага малко по-неглежирано облекло, а в същото време, си оставате все така женствена и желана. Изберете лека рокля, която пада свободно по тялото ви, до колената ви, посетете фризьорката си, която да ви подстриже по начин, който най-добре би подхождал на формата на лицето ви и тялото, а в същото време да оставя впечатление в околните за свобода, небрежност и нежност. Може да изберете леко филираната, на стъпала коса например. Прибавете и чифт обувки, сандали или чехли, които да си подхождат с роклята, в различни орнаменти, без значение дали ще са на висок ток или равни. И като завършек на тоалета и внасяне на онзи секси елемент, слагате една памучна, широкопола плажна шапка. Перфектният завършек.
Богатото момиче. Повечето от четящите тази статия едва ли някога се принадлежали към истинската заможна и аристократична класа, но това в никакъв случай не означава, че не може да изглеждате както си пожелаете. Има много тънка линия между това да изглеждате като задръстена стара мома, член на някое богато общество и богатата млада наследница, която се наслаждава на живота и изглежда наистина сладко и секси. Затова внимавайте да не изпаднете в първата крайност, едва ли това е целта ви. Облечете поло с къс ръкав, което е по тялото, съчетайте го с къси, памучни панталонки, в шотландско каре или в краен случай пастелен цвят. Може и да се спрете на някой от любимите ви цветове като червен, бял и син. За обувки ще ви трябват само чифт платнени гуменки или пък велурени спортни обувки. Бижутата, които носите трябва да са абсолютно изчистени и опростени. Завършете тоалета си с шикозна памучна шапка. И крайният резултат ще е на някоя снобарска мацка, току що завърнала се от голф игрището на богатото татенце.
Мистериозната лейди и сериозното момиче. Този стил се постига с чифт прави, полуофициални панталони, риза на райе или пък на каре и чифт обувки с високи токчета. А като завършек шапка с малка периферия, в стил мъжкарана, за тази цел една шапка федора, но за дамите ще е идеална да остави впечатлението у околните, че вие сте сериозна мацка, с която не би им се искало да се замесят или напротив да си повишат адреналина с живият еквивалент ала Ангелите на Чарли.